سید علیرضا آل داود در اولین روز نشست تبیینی رؤسا مراکز علمی کاربردی تهران:
سید علیرضا آل داود در اولین روز نشست تبیینی رؤسا مراکز علمی کاربردی تهران:
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی به همت بسیج اساتید دانشگاه و در آستانه سالگرد جنگ ترکیبی دشمن در شهریورماه 1401 نشست دو روزه تبیینی "بررسی مؤلفه ها و ابزارهای جنگ ترکیبی دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران با محوریت مسئولیت دانشگاه در عرصه جنگ ترکیبی دانشگاه" برای رؤسا و سرپرستان مراکز علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی تهران غرب و شرق، برگزار گردید.
در اولین روز این نشست ، سید علیرضا آل داود؛ کارشناس ارشد رسانه و فضای مجازی با اشاره به اینکه علوم داده و علوم شناختی، دو علمی هستند که در سالهای آینده برای کشورها بسیار مهم خواهند بود به طوری که اگر آن را کسب نکنند جزو کشورهای عقب افتاده خواهند بود.
در اغتشاشات سال گذشته بیش از ۴۰ کشور درگیر بودند و ۴۲ سیستم اطلاعاتی بر روی قضیه کار میکردند
وقتی ما از جنگ ترکیبی صحبت میکنیم یعنی در زمان طلایی (۳ ساعت اول و ۶ ساعت دوم) باید بتوانیم روایت اول دشمن را پاسخ دهیم و اگر این زمان را از دست بدهیم دیگر خیلی سخت میتوان روایت خود را ساخت. فیلم۱۰ ثانیهای صحبت پدر خانم امینی که در بیمارستان به نماینده دادستانی تاکید میکند ضربهای به سر دخترش وارد نشده می توانست در همان ساعات اولیه ورق را برگرداند.
در اغتشاشات سال گذشته بیش از ۴۰ کشور درگیر بودند و ۴۲ سیستم اطلاعاتی بر روی قضیه کار میکردند تا ما از ۲۵ شهریور با یک انقلاب سریع و خشن در طی ۷۲ ساعت روبرو شویم. بسیار دقیق برنامهریزی کرده بودند؛ بعد از دو سال کویید ۱۹، در شرایطی که ۵ میلیون نفر از جمعیت طرفدار نظام در راهپیمایی اربعین بودند، و در وضعیتی که به خاطر دو سال قرنطینه شرایط مدارس و دانشگاهها به لحاظ آموزشی فاجعه بود، آمار طلاق رشد داشت. به طور کلی برای فروپاشی یک جامعه کافی است مناسبات اجتماعی آن به هم بریزد و گسلهای اجتماعی به وجود بیاید. در عرض ۷۲ ساعت، سه میلیون بار هشتک مهسا امینی توییت و ریتوییت شد.
ما از بیش از ۱۶ کشور پیشرفته دنیا جاسوس ارشد از فتنه سال گذشته در زندانهایمان داریم. یک سری از جاسوسها نقششان فقط جهت دهی به دانشجویان بود.
قوانین جی دی پی آر متعلق به اتحادیه اروپا و مصوب سال ۲۰۱۸ است. دلیل وضع این قوانین این است که فضای سایبر بستر جنگ ترکیبی است و حتماً سوگیری دارد. این قوانین را چه کسی وضع میکند؟ اتحادیه اروپایی که متحد استراتژیست آمریکاست. همین اتحادیه اروپا گوگل را به دلیل نقض قانون جی دی پی آر، ۵ میلیارد دلار جریمه کرد.
ما از بیش از ۱۶ کشور پیشرفته دنیا جاسوس ارشد از فتنه سال گذشته در زندانهایمان داریم. یک سری از جاسوسها نقششان فقط جهت دهی به دانشجویان بود. وضعیت دانشگاهها انقدر برایشان اهمیت دارد که برای آن جاسوس رسمی میفرستند تا دانشگاهها را با هم متحد کند. این فاجعه است که در دانشگاه تهران، پرچم رنگین کمانی بالا ببرند و دور آن کف و سوت بزنند.
مکتب حاج قاسم سلیمانی گفتگو بود. باید با اساتید و دانشجویان گفتگو کرد. اگر بهترین امکانات را برای فرزندمان تهیه کنیم اما روحش در فضای مجازی از سوی دیگران ساخته شود، روحش دیگر متعلق به شما نیست.
ما در صحنه جنگ شناختی با راهبرد فتح نرم خیابان داریم میبازیم. پیش بینی برای دانشگاهها این است که آموزشها را در تابستان در شبکههای اجتماعی دریافت کرده اند. هدف این است که محیط دانشگاه و کلاس را به صحنه براندازی تبدیل کنند. با سر کلاس نرفتن، با امتحان ندادن و ... . به عبارتی نافرمانی مدنی یا همان فتح نرم دانشگاه. ما در دانشگاهها میتوانیم زاویه دیدی برعکس دشمن بسازیم. مکتب حاج قاسم سلیمانی گفتگو بود. باید با اساتید و با دانشجویان گفتگو کرد. اگر بهترین امکانات را برای فرزندمان تهیه کنیم اما روحش در فضای مجازی از سوی دیگران ساخته شود، روحش دیگر متعلق به شما نیست. در کشور فرانسه، دولت همه کاربران شبکههای اجتماعی را احراز هویت کرد. در غرب برای افرادی که نافرمانی کنند محرومیتهای بسیار دریافت خدمات اجتماعی اعمال میشود. از جمله محرومیت از بیمه درمانی، محرومیت از خدمات بانکی و ... .
بهترین مدل حکمرانی در جمهوری اسلامی این است که منصفهای دوجناح با قبول اصل ولایت فقیه بیایند و قدرت را در دست بگیرند.
بر اساس گزارش مرکز راهبردی وزارت کار، در سال ۹۹ در جامعه ۷۰ درصد نیت داشتیم. نیتها افرادی هستند که اولاً دنبال تحصیل، کسب آموزش و مهارت نیستند. دوماً دنبال سرگرمی هستند. در کشور ما رده سنی نیتها، ۱۵ تا ۲۵ سال است.
بر روی سه پروژه در ایران کار شده است: حیا زدایی، ازدواج گریزی و زن سالاری.
ما در جمهوری اسلامی از سه چیز آسیب دیدهایم: مرد سالاری، زن سالاری و فرزند سالاری. در واقع تعادلی در این زمینه نداشتهایم.
وظیفه ما به عنوان افراد دانشگاهی این است که؛ با دانشجو گفتگو کنیم، سواد رسانهای و سایبری را ارتقا دهیم و تبیین به هنگام انجام دهیم.
افزودن دیدگاه جدید